Admin Administratör
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 31 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 15/02/08
DURUMU Şu Anki Ruh Halim: Serseriyim Mesaj Oranı: (240/112) Seviyesi: (100/99)
| Konu: YALVARIRIM Çarş. Şub. 20, 2008 5:24 pm | |
| Yaralıyım zaten Çıkmazlardayım Uykusuz gecemde Sensizliğin yanındayım
Eriyorum, bitiyorum Sensiz üşüyorum Nazar mı değdi, Aşkımıza birtanem
Yalvarırım dön bana Tut ellerimi bir daha Sen benimdin, ben de senin Kal yanımda sonsuza
Ölümüm olur sen olmazsan Mezarım olur sen gelmezsen İlk günlerin hatrına Dön ne olur
Acı veriyor, seviyorum seni Dönmeyeceksen, çek vur beni Yaşamamın anlamı yok Sensiz hayatım zaten bomboş
Yalvarırım dön bana Tut ellerimi bir daha Sen benimdin, ben de senin Kal yanımda sonsuza
Hatırlıyo musun? ilk günler ne çok seni seviyorum derdin. Ayrılık konusu geçince dayanamaz, ağlardın, sus derdin. Sensiz bir anı düşünemez kurşunu sıkarım derdin. Şimdi ise sensizliğin ölümüm olacak, mezarıma geldiğinde gözyaşların sel olacak. Belki de pişman olacaksın ama herşey geç olacak. O yüzden gel yalvarırım gel.
"Deli gibi özlüyorum Canımdan çok seviyorum" diyen sen değilmiydin? "Hayatımın anla mısın Canımda ki cansın" diyen sen değil miydin?
BİTTİ "SELÇUK ŞAHİN - İMAJ" ALBÜMÜNÜN YALVARIRIM ADLI PARÇASI ALBÜMÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ YA DA MÜZİK BÖLÜMÜNÜ ZİYARET EDİNİZ http://rapidshare.com/files/89673884/_2008__Sel_uk__ahin_-__maj_dreamtr.net.rar | |
|