Admin Administratör
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 31 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 15/02/08
DURUMU Şu Anki Ruh Halim: Serseriyim Mesaj Oranı: (240/112) Seviyesi: (100/99)
| Konu: SENİ SEVMİYORUM ARTIK Perş. Şub. 28, 2008 6:51 pm | |
| Senden bana karanlıkta yazılmış şiirler kaldıÜstelik hepsinde gözyaşlarımı mürekkep niyetinekullandığımBir de tatlı anılar kaldıYeni uykudan uyanmışım gibi rüya tazeliğinde anılarAma şimdi hiçbir değeri olmayanAklımda seni sevdiğim günler kaldıSonuna kadar candanOnu bırakÖlümüne sevdiğim günlerAma artık seni görünce yüreğim çarpmıyor eskisi gibiEskisi gibi ayrıldıktan beş dakka sonra özlemiyorumEskisi gibi telefonda sesini duymak istemiyorumuzaktaykenBaşımı dizlerine koymak gelmiyor içimden artıkDaha açıkça ifade edeyim mi güzel kızO yaptıklarından sonraBenim için çoktan öldünArtık seni SEVMİYORUM!Her gün geçtiğim yollarda sen yoksun artık, Çayımı yudumlarken bile sen gelmiyorsun aklıma, Yemek yerken sofradaki kırıntılar da seni anımsatmıyor artık, Ve her çiçek gördüğümde seni aramıyor artık gözlerim. Caddemin kaldırımlarında dolaşmıyor artık ayak izlerin, Ay ışığında da görmüyorum artık seni, Güneşten de çok yakardın ya beni, Ya güneş çok ısındı ya sen çok soğudun aşka esir dünyamda. Gözlerin gözlerime değmiyor artık bir an olsun, Ağzından bir kelime çıkmıyor, ....... desen koşar gelirim, Dedim ya aklıma gelmiyorsun be güzelim, Kokunu hissetmiyorum eskisi gibi, Ayrı kalmışlıktan mıdır bilinmez, Seni çok da özlemiyorum, Nasıl bir şeyse bu, Aklıma gelmiyorsun sen benim, Ne sabah uyanırken ne de uyuklarken bir akşamüstü, İsmini gördüğümde bir yerde sen gelmiyorsun aklıma, Karalıyorum bazen her gördüğüm resmini, Ama düşünmüyorum seni, Çok rahatım diyorum kendi kendime, Sonra ağlıyor gibi oluyorum, Nemleniyor bazen gözlerim, Ama seni düşünmüyorum, Hayır hayır sana ağlamıyorum, Senin yoluna da dökmüyorum gözyaşlarımı, Ben seni sevmiyorum artık | |
|