Eğlencede Bir Numaralı Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Eğlencede Bir Numaralı Forum

Eğlence Forumu

GaleriAnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

SEN HİÇ BİLMEDİN AMA

YazarMesaj
birce
MİSS ÜYE
MİSS ÜYE
birce

DURUMU
Şu Anki Ruh Halim: Aşığım
Mesaj Oranı Mesaj Oranı:
SEN HİÇ BİLMEDİN AMA Left_bar_bleue240/122SEN HİÇ BİLMEDİN AMA Empty_bar_bleue  (240/122)
Seviyesi Seviyesi:
SEN HİÇ BİLMEDİN AMA Left_bar_bleue100/95SEN HİÇ BİLMEDİN AMA Empty_bar_bleue  (100/95)

SEN HİÇ BİLMEDİN AMA Empty
MesajKonu: SEN HİÇ BİLMEDİN AMA   SEN HİÇ BİLMEDİN AMA Icon_minitimePaz Şub. 24, 2008 12:02 pm

Sen hiç bilmedin ama, ben hep sevdim seni... Gülümsediginde, nazli ceylanlar inerdi yüregimin umut pinarlarina... Kirkikindiler yagardi ansizin gönlümün vahalarina... SEN HİÇ BİLMEDİN AMA CrimsonstarsSen hiç bilmedin ama, bir derdin oldugunu anlardim gözlerin daldiginda... Içim titrerdi, düsman kesilirdim seni incitenlere, hüzün dalgalari vururdu gönlümün kiyilarina... SEN HİÇ BİLMEDİN AMA CrimsonstarsSen hiç bilmedin ama, seni her düsündügümde yildizlar sevgiyle gülümserdi ruhumun semalarinda... Keyifle uyanirdi düslerim rengarenk safaklara... SEN HİÇ BİLMEDİN AMA CrimsonstarsSen hiç bilmedin ama, gözlerin degdiginde gözlerime, yeserirdi bozkirlarim... Bahari yasardim zemherilerde, sevda kuslari konardi yüregimin ucuna... SEN HİÇ BİLMEDİN AMA CrimsonstarsSen hiç bilmedin ama, "Ne haber" dediginde, denizine kavusan martilar gibi çiglik çigliga, kanat çirpardi sevinçlerim... Sihirli bir el degmiscesine silinirdi bütün hüzünlerim, günüm aydinlanirdi, günesim batmazdi daglarimda... SEN HİÇ BİLMEDİN AMA CrimsonstarsSen hiç bilmedin ama, kabul etmek istemesem de, kis ortasinda düsen saskin cemreler gibi, zamansiz düsmüstüm sevdana... Sen çoktan geçmistin o yollari mümkün degildi geri dönüsün... Bilirdim vuslatin imkansizligini, yollara düsesim gelirdi, aglardim kuytularda... SEN HİÇ BİLMEDİN AMA CrimsonstarsSen hiç bilmedin ama, yas tuttum ardindan uzaklara gittiginde... Tutunacak bir daldan mahrum kalan sarmasiklara döndüm... Köksüz kaldim, öksüz kaldim, sensiz kaldim, su koskoca dünyada...
Şair:
Seynur Inal

SEN HİÇ BİLMEDİN AMA
1 sayfadaki 1 sayfası